Cautare

5967 de rezultate pentru "onicel cristian gheorghe" (6.54 secunde)
Lista intocmita de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta este formata din Rusescu Gigi Cristian, Mircea Daniel Andrei, Cadir Elvin, Maxim Dumitru Iulian, Vuap Enis, Calugaru Andrei Bogdan, Condulet Liviu Iulian, Cristian Cosmin, Dragut Marian, Ciolpan Paul Mihai, Iavn Marius, Tulai Ervin, Ivanov Alexandru, Cociu Daniel, Mantoc Alexandru Tiganus Razvan Viorel, Draghici Cornel Ionut, Trifanov Anatoli, Aldea Marian, Mihale Laurentiu Dan, Ciubotaru Marian Gabriel, Cojocaru Bogdan Lucian, Enache Ciprian, Radulescu Gheorghe Gabriel, Manea MIHAI Alexandru, Chisoiu Marian Adrian, Nazarovici Cristian, Ganut Romeo Georgian, Zorila Ion, Osman Edvin, Gherlan Cristina, Busuioc George, Gilca Florin Marius, Costea Gheorghe, Nituleac George Eduard, Scurtu Razvan.
Mitrea a precizat ca si-ar dori sa ii aiba in echipa pe Adrian Severin, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu, chiar si pe Sorin Oprescu, el mentionand despre primarul Capitalei ca acesta a facut o declaratie publica in care vorbea despre revenirea in partid.
Retragere misterioasa a lui Cristian DiaconescuInainte cu doar cateva minute de inceperea votului pentru conducerea PSD, Cristian Diaconescu a mers la tribuna si a anuntat ca se retrage din cursa si ca-l va sprijini pe Mircea Geoana.
Daniel Cristian Martin (Romania) 02:02,30 3. ... Andrei Cristian Roman (CS Universitatea Cluj) 02:21,16 2. ... CSU Pitesti (Ștefan Daniel Gheorghe, Gheorghe Cristian Tatar, Vladut Alexandru Patru, Alexandru Vasile Ancuta) 03:32,73 3.
Presedinte de juriu a fost frumoasa actrita de la Hollywood Florina Kendrick, vicepresedinti, marele comentator sportiv Cristian Topescu si actorul Daniel Ganea, de la Hollywood, iar realizator, coordpnator si initiator de program, profesor Mihaela Șerban. ... Simona Gheorghe Premiul publicului/celebritatea anului in televiziune:
Si Cristian Telehoi, primarul din Cobadin, s-a plans ca acest an de mandat a fost unul greu.
Senatorul democrat Radu Berceanu si vicepresedinte PDL Cristian Boureanu au dat detalii, miercuri, procurorilor, despre semnaturile de sustinere a motiunii de cenzura a PD din iunie anul trecut.
Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat ieri ca il va sprijini pe Cristian Diaconescu pentru functia de presedinte al PSD, urmand sa candideze el daca Diaconescu nu o va face, informeaza www.mediafax.ro.
Din tabara acestora fac parte nume ca Elena Udrea, Cristian Preda, Sever Voinescu, Roberta Anastase, Sulfina Barbu, Gheorghe Falca, toti apropiati si promovati mai mult sau mai putin de presedintele Traian Basescu.
Cine sunt membrii PDL care nu il sustin pe Basescu Cristian Boureanu a anuntat ca in aceasta campanie sustinatori lui Basescu vor respecta sloganul "Vara asta se poarta alb". ... Printre cei care nu s-au imbracat in alb se numara si Gheorghe Albu, care a venit intr-o camasa cu dungi.
Cine sunt membrii PDL care nu il sustin pe Basescu Cristian Boureanu a anuntat ca in aceasta campanie sustinatori lui Basescu vor respecta sloganul "Vara asta se poarta alb". ... Printre cei care nu s-au imbracat in alb se numara si Gheorghe Albu, care a venit intr-o camasa cu dungi.
Surse judiciare au declarat ca în prezent se afla în curs de desfasurare procedura de instituire a masurii sechestrului pe averile persoanelor puse sub învinuire de procurorii DNA în acest dosar.Vizati de ancheta DNA în dosarul transferurilor internationale din fotbal sunt impresarii Ioan Becali, Victor Becali si Gheorghe Popescu, patronul clubului Rapid - Gheorghe Copos, avocatul Sica Puscoci, fostul director al FC Otelul Galati - Mihai Stoica, presedintele executiv al lui Dinamo - Cristian Borcea, fostul presedinte al lui Dinamo - Mircea Stoenescu, presedintele Gloriei Bistrita - Jean Padureanu si actionarul clubului Dinamo - Gheorghe Netoiu.În ultimele luni, atât cei împotriva carora s-a început urmarirea penala, cât si fosti sau actuali presedinti de cluburi au fost audiati de procurorii anticoruptie.
Stoica, Copos si Popescu isi vor executa pedeapsa in regim inchis Mihai Stoica, George Copos si Gheorghe Popescu, condamnati in Dosarul Transferurilor, isi vor executa pedeapsa in regim inchis, potrivit deciziei Comisiei speciale de la Penitenciarul Rahova, unde sunt inchisi acestia.
din Strada Radu Cristian nr. ... Este vorba despre coniacul de colectie Gheorghe Florescu, primit din partea fabricii. ... In magazinul de pe Strada Radu Cristian am investit 50.000 de euro. GHEORGHE ILIE FLORESCU s-a nascut la 8 mai 1944, in timpul unui bombardament anglo-american, in Biserica Sf.
Alianta PNL-PD ar putea efectua, la inceputul saptaminii, prima remaniere a actualului Guvern, printre cei care ar putea sa-si piarda posturile figurind Mircea Cinteza, Ionut Popescu si Cristian David (PNL), precum si Sulfina Barbu, Ene Dinga, Gheorghe Dobre si Gheorghe Seculici (PD).
Actualul director al Camerei Agricole, Gheorghe Danila a fost pus in functie ilegal de consilierii judeteni.
Gradele acordate lui Kovesi, Turcescu si Kelemen au fost retrase la cererea acestora Ministerul Apararii Nationale a revocat ordinele de acordare de grade Codrutei Kovesi, lui Robert Turcescu si lui Kelemen Hunor, la solicitarea acestora, si anuntat ca a dispus revocarea ordinelor de avansare sau acordare a gradelor din anii 2011 si 2012 pentru care s-au constatat nereguli, pe listele publicate din august de minister aparand o serie de personalitati publice, de la Mugur Isarescu la Gheorghe Hagi.
Negoita devenise actionar la Dinamo la inceputul lunii august 2012, cand a preluat, pentru o suma de "cateva milioane" de euro, un pachet de 30 la suta din actiunile clubului Dinamo, ramase in proprietatea lui Nicolae Badea si Dragos Savulescu, dupa retragerea lui Cristian Borcea.
Presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania, judecatorul Cristian Danilet spune ca in timpul campaniei electorale si in timpul alegerilor la instantele din tara pentru desemnarea candidatilor aspiranti la un post in Consiliului Superior al Magistraturii, au fost sesizate mai multe incalcari ale legii.
Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru VoxPublica, unul dintre liderii social-democrati ai Grupului de la Cluj vorbeste despre sansele PSD de a se reforma, de ce partidul nu a reusit sa se impuna in Transilvania, profilul alegatorului PSD si de ce il sustine pe Cristian Diaconescu in competitia pentru sefia partidului.
google-analytics.com